PIATA IMOBILIARA ONLINE - CRAIOVAANUNTURI IMOBILIARE
 
CONVERTOR VALUTAR
Curs BNR azi 23/06/2018
Suma
Din
In
ADMINISTRARE CONT
ARTICOLE
Termeni si conditii

Anunturi imobiliare Brasov
Imobiliare Constanta
Anunturi imobiliare Timis
Anunturi imobiliare Bucuresti
Imobiliare Iasi
Anunturi imobiliare Arad
Amenajarea baii
Publicat de Diana Corbeanu in data de 2008-07-23:
 

Baile de bloc
Baia este incaperea in care se petrece suficiet timp pentru a merita toata atentia in amenajare si utilare. Aceasta camera poate servi si ca loc de relaxare atat timp cat este amenajata astfel incat sa degaje o atmosfera de intimitate, bun-gust si confort. Pentru a ajunge la acest rezultat, baia nu trebuie doar amenajata frumos, ci trebuie luat in calcul si factorul siguranta, atat pentru proprietarul baii, cat si pentru vecini. O instalatie defecta in baie poate deteriora atat acesta incapere cat si baia vecinului care are ghinionul sa locuiasca un etaj mai jos. Inundarea baii vecinilor, pornita de la baia proprie, poate fi fatala pentru bunele relatii cu acestia.
O problema a majoritatii bailor de blocuri tine de spatiul redus si standardizat al acestor incaperi. Cu toate acestea, problema bailor mici nu este una fara rezolvare. Prima masura care trebuie luata pentru a da impresia de spatialitate este utilizarea culorilor deschise, pastelate, atat in cazul mastii pentru tevi si a obiectelor sanitare, cat si pentru gresie si faianta. Oglinda este si ea responsabila pentru a da impresia de spatiu suplimentar.
Hidroizolatia
Datorita nivelului ridicat de umezeala din baie, este absolut necesara realizarea unei hidroizolatii de calitate. Cele mai expuse zone din baie, aproape mereu ude sau umede, sunt podeaua si cadita de dus. Aici trebuie insistat si lucrat cu mare atentie si cu material de calitate pentru ca nici o picatura de apa sa nu se infiltreaze.


Alte articole
Copyright imobiliare-craiova.ro