Despre noi

  Agentia Imobiliara Tyrex a fost infiintata in anul 1998 in Craiova de catre Emilia Neagu operand initial ca persoana fizica autorizata (PFA). Ulterior, in anul 2003 a fost infiintata societatea comerciala Tyrex Imobiliare SRL   pornind ca o mica  afacere de familie condusa de Emilia Neagu si Elena Stoica.

  Scopul nostru este sa oferim aceleasi servicii imobiliare de calitate care ne-au consacrat in ultimii 20 de ani pe piata imobiliara din Craiova.

  Daca doresti sa vinzi/cumperi/inchiriezi un imobil incepe prin aflarea pretului corect. De ce pretul corect? Pentru ca intr-o afacere toate partile implicate trebuie sa castige. Un consultant cu experiență va ști exact ce îți trebuie, va reuși sa miște lucrurile rapid, să rezolve anumite probleme în locul tău, iar la final, datorită experienței sale, ai economisit atat bani, cat mai ales timp. Vei constata ca timpul este cel mai important castig din viata unui om.

  Intermedierile imobiliare reprezinta pricipalul serviciu furnizat de agentia Tyrex. Aceasta activitate se desfasoara folosind ca instrument principal know how-ul, experienta de peste 20 de ani si bazele de date imobiliare, proprietatea agentiei.

  Activitatea de intermediere consta in:

  • Prospectii de piata in vederea identificarii ofertelor imobiliare in zonele solicitate de client,
  • Promovarea ofertei de vanzare
  • Inregistrarea si clasificarea ofertelor si a tranzactiilor in baza de date proprie
  • Negocierea in numele clientului, a aspectelor legate de derularea tranzactiei
  • Informarea clientilor interesati despre caracteristicile ofertelor
  • Obtinerea actelor necesare si verificarea documentatiei pentru realizarea tranzactiei

  Descoperiti serviciile pe care le oferim clientilor nostri pe care ii reprezentam:
   – Administrarea imobilelor in numele proprietarilor
  Marketing proprietate: Găsiți rapid chiriașul potrivit pentru proprietatea dvs., datorita experientei agentilor TYREX IMOBILIARE care vor promova oferta dvs pe mai multe platforme, ceea ce vă va ajuta să vă asigurați că ne conectăm cu un public larg.
  Verificarea chiriasului: O proprietate de închiriere poate avea performanțe optime numai atunci când chiriași de calitate ocupă imobilul. Verificăm cu atenție toți solicitanții folosind mai multe tehnici de cercetare.
  Colectare chirie: Încă mai asteptati incasarea venitului dvs din închiriere în fiecare lună? Lăsați echipa noastră să se ocupe de toate facturile pentru proprietatea dvs. Generăm facturi, procesăm plățile primite și lucrăm cu atentie pentru a ne asigura ca atat chiria cat si facturile cu utilitatile sunt platite la zi de chirias.
  întreținerea imobilului inchiriat: Întreținerea continuă vă ajută să vă păstrați proprietatea de închiriere într-o formă excelentă pentru a produce bani pe o perioada cat mai indelungata. Coordonăm reparațiile și ne asigurăm că furnizorii de servicii potriviți sunt trimiși la timp pentru a rezolva defectiunile aparute la imobilul inchiriat.
  Evaluările proprietății: Evaluările periodice oferă echipei noastre posibilitatea de a observa starea generală și îngrijirea proprietății dvs. de catre chirias. Evaluările documentate foto sunt revizuite, arhivate și încărcate în baza de date a agentiei, separat, pentru fiecare imobil administrat.
  Raportare financiară: Este ușor să monitorizați situatia financiară a chiriei obtinute de proprietățile dvs., datorită documentelor și rapoartelor noastre lunare pe care vi le transmitem pe email sau pe alta cale de comunicare stabilita la inceputul colaborarii noastre.
  Evacuări: Verificarea cu atenție a chiriasilor ajută la evitarea problemelor pe durata contractului. În cazul în care o situatie neprevăzută necesită evacuarea chiriașului, experiența noastră și a colaboratorilor nostri ce ofera servicii de evacuare vor acționa legal pentru rezolvarea problemei.
  Legalitate: Problemele legale pot scadea profiturile și pot provoca un stres incredibil pentru proprietari. Ca broker imobiliar autorizat, TYREX IMOBILIARE SRL vă ajută să respectați toate legile, etica și reglementările legale privind inchirierea locuinței.

  Criterii de selecție a chiriasilor:
  Persoanele care doresc sa ia cu chirie un imobil aflat in administrarea Tyrex Imobiliare trebuie sa indeplineasca anumite cerinte minime in vederea inchirierii. Agentia Tyrex a stabilit un punctaj pe care il acorda fiecarui chirias si care este bazat pe raspunsurile acestuia la un set de intrebari minime, atat inainte de vizitarea imobilului cat si inainte de incheierea contractului de inchiriere. In functie de raspunsurile chiriasului, Agentia stabileste valoarea depozitului/ garantiei.
  Iata cateva exemple de intrebari:
  – Cum va numiti?
  – Unde lucrati?
  – Pentru ce perioada doriti sa inchiriati imobilul? de cand si pana cand?
  – Inchiriati pentru dvs sau pentru altcineva?
  – In ce data doriti sa va mutati in imobilul pe care doriti sa-l inchiriati?
  – Cate persoane vor locui impreuna cu dvs?
  – Daca sunt mai multe persoane care vor locui cu chiriasul, ce varsta au si unde lucreaza/studiaza acestea?
  – Detineti animale de companie? Daca da, cate si ce fel de animale?
  – Sunteti fumator?
  Nerespectarea tuturor standardelor de verificare, inclusiv refuzul chiriasului de a raspunde la intrebarile minime adresate de unul din agentii nostri, va duce la refuzul cererii de vizitare si, implicit, de inchiriere. Până la îndeplinirea tuturor cerințelor de bonitate și plata unui depozit, toate proprietățile vor rămâne disponibile.

  Conditiile de inchiriere a unui imobil administrat de TYREX IMOBILIARE catre persoane care detin animale de companie:
  Agentia Tyrex detine in administrare imobile ai caror proprietari accepta inchirierea catre persoane care detin animale de companie, acestea fiind considerate membrii de familie pentru detinatorii lor. Politica pentru animale de companie și taxa suplimentara pentru acestea sunt determinate în funcție de proprietate. În cazul în care sunt permise animale de companie, maxim 2 animale de companie vor fi acceptate.
  • Niciun fel de animale, cu excepția celor definite legal ca animale de companie, nu sunt permise fără acceptul scris al conducerii proprietății.
  • În cazul oricarui animal de companie, se va solicita dovada că animalul a primit instruirea, certificarea sau autorizarea corespunzătoare , inclusiv carnet de sanatate emis de un medic veterinar.
  • Toate animalele de companie trebuie să fie înregistrate la un medic veterinar și trebuie să aiba toate vaccinările la zi. Există o taxă pentru animalele de companie. Costul este în sarcina proprietarului animalelor de companie si este de 20 euro/luna pentru fiecare animal de companie.

  Agentia Imobiliara Tyrex functioneaza dupa urmatoarele principii:

  • Respect pentru client
  • Integritate morala- cinste, corectitudine si sinceritate in relatia profesionala cu clientii
  • Acuratete in stabilirea pretului corect.
  • Obiectivitate in desfasurarea activitatii
  • Independenta de actiune in exercitarea profesiei
  • Pastrarea secretului profesional si respectarea caracterului confidential al informatiilor obtinute cu ocazia activitatii intreprinse in calitate de agent imobiliar profesionist, cu exceptia cazurilor in care are obligatia legala sau este autorizat sa le transmita.
  • Abordarea cu competenta profesionala a activitatii desfasurate si preocupare pentru sporirea prestigiului profesiei, manifestand retinere la angajarea unor promisiuni pe care nu le poate onora sau nu le poate realiza in bune conditii
  • Respectarea legislatiei in domeniu